GALERIA APARTE. EXPOZIȚII

Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași
Iași, 2020

Publicat de: Editura Artes, Iași, 2020

ISBN 978-606-547-475-8

Editor coordonator: Cătălin Gheorghe

Editori: Lavinia German, Daniel Sofron, Cătălin Soreanu, Mihai Vereștiuc

Design & prepress: Lavinia German, Cătălin Soreanu

Contributori: textele din acest catalog au fost redactate de către curatorii, coordonatorii și artiștii implicați în realizarea evenimentelor artistice prezentate și editate de către echipa editorială a publicației. Imaginile prezente în acest catalog aparțin Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași și autorilor de drept care au contribuit prin eforturi personale la documentarea și arhivarea acestor informații de-a lungul timpului.

Download PDF (23 Mb)

Catalogul „Galeria Aparte. Expoziții” prezintă publicului larg o selecție de evenimente și proiecte expoziționale de artă contemporană realizate în cadrul Galeriei Aparte a Universității Naționale de Arte „George Enescu” (UNAGE) din Iași, începând din 2005. Expozițiile sunt realizate atât de către studenții UNAGE Iași, ca parte a procesului educațional de învățare și aplicare a cunoștințelor și exersare a aptitudinilor specifice gândirii și practicii expoziționale, cât și de cadre didactice sau artiști invitați, reflectând pluralitatea problematizărilor și experimentărilor artistice specifice noilor generații.

Logo MEN - CNFIS

Această publicație este finanțată de Ministerul Educației și Cercetării, prin Fondul de Dezvoltare Instituțională destinat universităților de stat, coordonat de Consiliul Național pentru Finanțarea Învățământului Superior și este realizată în cadrul proiectului „Baza de Activități și Practici în ARTE – Baza Aparte”, un proiect al Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași ce vizează stimularea și eficientizarea activităților expoziționale realizate în Galeria Aparte de către studenții UNAGE Iași, ca parte a procesului didactic de dobândire a cunoștințelor interdisciplinare specifice artelor contemporane. Echipa proiectului: Lavinia German, Cătălin Gheorghe, Adriana Neica, Vlad Onescu, Nicu Oniciuc, Daniel Sofron, Cătălin Soreanu, Mihai Vereștiuc (FDI-D3, cod proiect CNFIS-FDI-2020-0084).